Uw fiets binnen 5 minuten verzekerd

Uw fiets prima verzekerd!

Waarom een ANWB fietsverzekering? ANWB is dé hulpverlener van Nederland, ook voor fietsend Nederland. Een fietsverzekering van ANWB dekt schade en diefstal van uw fiets. En als lid profiteert u altijd van korting op de toch al voordelige premie. Dat is verzekeren volgens de ANWB.

Uw voordelen op een rij

  • Scherpe premie, extra ledenkorting
  • Geld voor nieuwe fiets bij diefstal
  • 3 jaar nieuwwaardedekking
  • Actie: Gratis Fietsen app!

Onze fietsenverzerking in het kort

Met de fietsverzekering van de ANWB zijn zowel nieuwe als tweedehands fietsen goed verzekerd. Voor elektrische fietsen gelden extra gunstige voorwaarden. Met de fietsverzekering van de ANWB heeft u altijd de juiste dekking. De ANWB fietsverzekering biedt de keuze uit twee dekkingen: Basis en Compleet.

De Basisdekking verzekerd schade als gevolg van diefstal van de fiets of een poging daartoe. Als de fiets in de eerste drie jaar wordt gestolen, vergoeden wij 100% van het verzekerd bedrag.

De Compleet-dekking dekt diefstal, maar ook schade aan uw fiets door een ongeval of valpartij. Met deze dekking bent u tevens verzekerd van rechtsbijstand bij het verhalen van schade en krijgt u een uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden als gevolg van een ongeval met uw fiets. Deze dekking heeft naar keuze een looptijd van 3 of 5 jaar. Ook is een doorlopende verzekering mogelijk!